VR 360 fokos videó

Akció, amitől az egész násznép hasra esik!

Aki nálunk foglalja le fotós-videós szolgáltatásunkat 2020-ban, az a VR 360 fokos videónkat

INGYEN

kapja!

Éld át újra és újra az esküvő minden percét teljesen ingyen, hiszen aki ebben az évben foglal nálunk fotó és videó szolgáltatást, azok most ingyenesen kapják a VR 360 valóság élményét!

 

Mi a VR 360?

A 360-as, vagy VR (virtual reality, azaz virtuális valóság) videók készen állnak, hogy meghódítsák az esküvői piacot is. Magyarországon elsőként használjuk ezt az újdonságot és bízunk abban, hogy egyre többen meglátják ebben a fantáziát.

 

A 360-as videókat valójában könnyű elképzelni, de amikor először látja őket az ember egy valódi VR headseten keresztül, azt az élményt egyszerűen nem lehet szavakba önteni. A kétdimenziós videók persze még mindig a csúcson járnak, de képtelenek annyi mindent egy időben átadni a nézőknek, amennyit egy-egy esemény, vagy helyszín egyszerre kínál – és ez egy nagyon fontos szempont.

 

Hogy miért?

Mert minél közelebb érzik magukat a nézők az eseményekhez, annál könnyebben tudnak azonosulni a legszebb napotokkal.

Gondolj csak bele – szívesebben néznél meg az esküvődet a vendégek szemszögéből, vagy inkább egy olyan videón, amin egyszerre láthatod a zenészeket és a násznépet tánc közben?  A templomban vendégként csak az ifjú pár hátát látod, hiszen Ők a pappal szemben vannak. Ennek vége, mert a VR 360 technológiának köszönhetően bármit megnézhetsz.

Nem tudsz jelen lenni az esküvőn?

Semmi baj! A 360-as videók élvezetesebbek lehetnek, ha az ember úgy érezheti, ő is a vendégek között (vagy egy sokkal jobb pozícióban).