Videó

Az esküvői videózás nem sablon alapján történik. Minden esetben  konzultálunk az esküvő előtt az elképzelésekkel kapcsolatban.  A közös megbeszélés során, ami akár telefonos, vagy személyes módon is történhet, át tudjuk beszélni az esküvő folyamatát és az ötleteket.  A filmkészítést a legmodernebb technikák segítségével végezzük úgy, hogy a szertartásokat és az azt követő ünnepi hangulatot ne zavarjuk. Lehetőség szerint extrém felvételek is szóba jöhetnek, hiszen rendelkezésünkre állnak a kamerákon kívül színes fényformálók is, így varázslatos hangulatokat tudunk kreálni.

Lehetőséget biztosítunk az esküvő előtti videó, vagy videó üzenet készítésére is. Helyszín Budapest 1214. II. Rákóczi Ferenc út 289. Chili Fotó-Videó Stúdió

Megszokott az, hogy egy rövidebb hangvételű videót készítünk, ami a szertartásokról és az azt követő főbb lakodalmi eseményeket foglalja össze. Ez a videó terjedelemben  5-7 perces, míg a hosszabb videó akár 25-60 perces is lehet. A videókat Full HD minőségben és sztereó hangrögzítéssel forgatjuk. Külön kérésre a nyers videók is átadásra kerülnek.

Minden esetben szerződést írunk a megrendelővel, amit szigorúan betartva dolgozunk. Az elkészített videókat az esküvőt követő 2 héten belül átadjuk személyesen, vagy előre kapott adathordozón. Az elkészült anyagokat a megrendelő engedélye nélkül nem használjuk promóciós célra!

A videókat és a nyersanyagokat 3 hónapig tároljuk az esetleges adatvesztés miatt. Három hónap után töröljük az adathordozónkról a vágott és a nyers anyagokat az Uniós GDPR erre vonatkozó jogszabályában foglaltak szerint. Ezek után már nem tudunk visszamenőleg sem nyers, sem pedig kész anyagokat biztosítani.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az info@weddingday.hu email címünkön!