Rólunk

Csak azt tudod jól csinálni, amit igazán szeretsz. A célod ne a pénz legyen. Ehelyett keresd azt, amihez valóban értesz, és tedd olyan jól, hogy az emberek le se tudják venni a szemüket róla.

Maya Angelou gondolataival egyetértve és azt követve szeretnénk bemutatkozni.

 

Fiatalos csapat vagyunk, akik nagyon szeretnek örömet okozni azzal, ami nekünk is örömet okoz, az esküvő!

Kik is vagyunk? Olyan elhivatott lelkes csapat, akik külön külön is megállták helyüket az esküvő világában, de mint mindenhez szerencse kellett, hogy egymásra találjunk és egy fantasztikus csapatot alkossunk. Mára már nem csak munka, hanem baráti kapcsolatnak is mondható a weddingday team. Így vagyunk mi ütőképesek és a legkönnyebben együtt dolgozó szorgos hangyák, hogy minél észrevehetetlenebbül és profibban tudjunk segíteni és megörökíteni a legszebb napotokat!

Bízunk abban, hogy a lelkiismeretes munka meghozza gyümölcsét és bízunk abban, hogy  sok év után is jó lesz elővenni a fotókat, videókat, hogy ismét átéljétek az életetek egyik fontos fordulópontját.

Az ország legnépszerűbb teszt magazinja szerint az elmúlt négy évből három alkalommal lettünk a legmegbízhatóbb csapat. Büszkék vagyunk rá és egyben felelősség is, ami minden alkalommal sarkal minket, a megrendelőink elégedettségére.

Amennyiben minket tiszteltek meg ezzel a nemes feladattal úgy a lehető legjobb tudásunk szerint fogunk dolgozni!

 

Csapatunk

 

Martina, fotó

 

A fotózás gyermekkorom óta vonzott, a padláson talált Zenit fényképezőgéppel készítettem első képeimet. A szobámat rendszeresen alakítottam át sötétkamrává, ilyenkor minden elsüllyedt körülöttem, imádtam az izgalmas várakozás pillanatait, vajon sikerült e megragadnom az áhított pillanatot? Vajon mi fog kirajzolódni lassan-lassan a papír felületén? A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomáztam a Vizuális Kommunikáció tanszéken grafika-fotó szakon.  A flow-élményt keresem a mindennapokban és a fotózás az egyik terület, ahol elmerülhetek benne. Egyszerűen boldoggá tesz. Mind a képalkotás folyamata, mind az utómunka egyszerre meditatív és teremtő érzést hoz elő, mint mikor gyermekként figyeltem a csodát, ahogy a papíron egy kiragadott, néha ellesett pillanat kirajzolódik, azt az izgalmat, ahogy egy-egy mozdulatban, arckifejezésben egy egész személyiség bontakozik ki.

Csizmadia Anita, szertartásvezetés

A hobbim a hivatásom, ezért szerencsésnek érzem magam. Nekem már sikerült megvalósítani az álmom, most Nektek szeretnék segíteni, hogy az esküvőtök valóban olyan legyen, amilyennek azt megálmodtátok. Az egyik legmeghatározóbb pillanat ezen a napon az „Igen” kimondása a társnak, akit a hosszú utazásra választottatok. Fontos, hogy ebben a pillanatban az a személy legyen Veletek, akivel szívesen osztoztok a boldogságotokon, aki értetek van jelen és tiszta szívvel indít el Benneteket legszebb álmaitok útján. 

Müller Attila, ceremóniamester

Andrea Menotti, esküvői ruhatervező

Küldetésem a Te boldogságod,hogy a legcsodásabb menyasszony legyél. Egyedi ruhád megvalósításában 30 éves tapasztalattal, teljes tudásommal, szívvel lélekkel segítek. “Egy ruhában mindig a nő a legfontosabb .A ruha nő nélkül mit sem ér” Coco Chanel

Merj nagyot álmodni én megvalósítom. Az utca a Te kifutód nézz tükörbe mielőtt kilépsz!

 

Horváth László, táncpedagógus

Diplomás Táncpedagógus
Koreográfus
Volt professzionális Táncos
..Az Esküvő egy nagyon személyes és egyedi esemény,  erre szeretek teljesen egyedi,  az ifjú Párra tervezett koreográfiát kitalálni- betanítani! Kerülöm a sablonokat…

 

Zoli, fotó-videó

 

Szinte mindegy, hogy fotózás, vagy filmkészítés, hiszen számomra a legüdítőbb az, amikor egy film, vagy egy kép életre kel. Ezeket az eszközöket, amik a segítségemre vannak ebben, egyszerűen csak emlékmegőrzőnek hívom. A pillanatot elkapni és hosszú évek után is erre emlékezni a felvételek segítségével, nagyszerű dolog. Minden egyes alkalommal amikor bekapcsolom a gépet, egy új feladat és egy új alkotás bontakozik ki a fejemben, majd később a vágóasztalon. Mi arra tettük a voksunkat, hogy az ifjú párok legemlékezetesebb és legszebb napjuk megörökítésében segítsünk, a legjobb tudásunk szerint. Minden esküvőre így indulunk, hiszen vallom, hogy csak lelkesedéssel és alázattal lehet igazán nagyot alkotni.