Ildi & Zsolti

Ha egy esküvő lehet teljesen tökéletes, akkor Ildi és Zsolti esküvője ettől is tökéletesebb volt. Nagyon kedvesek voltak már első találkozásunkkor is és ez csak egyre jobb és barátibb lett. A szertartásokon és az azt követő lakodalmi forgatagban is minden tökéletes volt, mintha csak egy képkockánként megírt film forgatókönyve lenne. A hely varázslatos volt. A polgári szertartás Miskolc Anyakönyvi Hivatalában volt, míg a templomi a Diósgyőri vár kápolnájában. Mindkettő hatalmas katarzisokkal teli esemény volt, ami minket is meghatott, hiszen ott derült ki a család részére, hogy nem ketten, hanem már hárman állnak az oltár előtt.  A kreatív fotózás Lillafüreden volt a tavon és a vízesés mellett. Az esti ünneplés a vár egyik termében volt, ahol anno ugyanilyen jókedvű vendégsereglet mellett vigadtak a nemesek. Mi is kicsit úgy éreztük magunkat, mintha csak a múltban lennénk, hiszen a teremben a páncélos lovagi szobrok, zászlók és fegyverek között élhettük ki kreativitásunk.

Köszönjük a vár népének és a vezetőinek azt, hogy olyan helyszínekre bejuthattunk fotózni, ahová egyébként nem és nem utolsó sorban azt, hogy az egész vár csak a miénk volt!

 

 

“A fotósunk és videósunk  Martina és Zoli voltak! Fantasztikusak lettek a képek! És a videók is csodálatosak! Első találkozáskor lenyűgözött Zoli tapasztalata és kisugárzása! Tudtam hogy nagyon jó lesz minden a nagy napon, és így is lett! Pontosan érkeztek! Az első pillanattól kezdve jól tudtunk dolgozni. A kreatív fotózás is jó hangulatban telt! Gyönyörű képek készültek! Az összes nagy pillanatot megörökítették amik fontosak voltak mind a szertartásokon mind a lagzin, a mulatáson! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Ildi